Ervaringen van opdrachtgevers en klanten

Dutch Design Studio bouwkundig teken- en adviesbureau is trots op de samenwerking met haar klanten en opdrachtgevers.
Onze klanten en opdrachtgevers zijn zeer tevreden over onze diensten.
Neem dit alles niet zomaar van ons aan, maar luister vooral ook naar wat onze klanten en opdrachtgevers over ons zeggen.

Klanten Dutch Design Studio bouwkundig teken- en adviesbureau:

Vanaf de oprichting van Recreavilla hebben wij een intensieve samenwerking met Dutch Design Studio. Het enthousiasme waarmee Michel Stomphorst van Dutch Design Studio ons adviseert met zijn kundigheid op het gebied van architectuur is een zeer welkome aanvulling op de ontwikkeling van onze recreatiewoningen.

Onze kernwaarden zoals duurzaamheid, onderhoudsarm en groene innovatieven klinken Michel als muziek in de oren en heeft geresulteerd in de eerste villa’s uit de serie Lake. Op dit moment zijn we druk met de laatste fasen van de SEA een villa met een beachhouse uitstraling en de stacaravan 2.0 een moderne variant op de bij iedereen bekende stacaravan.

Thumbnail image

Patrick van Kemenade & Eugene Houben
 

 

Nadat wij een optie op een kavel hadden genomen om zelf ons droomhuis te kunnen bouwen vonden wij Michel Stomphorst via internet. We waren enorm enthousiast over de jaren 30 woning type “Renswoude”, maar deze voldeed nog niet helemaal aan onze wensen.
Er waren strikte voorwaarden gesteld door de gemeente over details zoals gevelstenen en ook de maatvoering was niet naar onze zin.

Michel reageerde vlot en had in recordtijd een heel nieuw ontwerp gemaakt dat paste bij onze wensen en ideeën, maar dat ook nog overeenkwam met de eisen van de gemeente.
Hoewel wij al een vrij omlijnd idee hadden van ons toekomstige huis, voegde Michel een aantal verfrissende elementen toe die het huis een uniek karakter hebben gegeven, zoals de asymmetrische mansarde kap en de betonnen spekbanden. Dit onderscheidt zijn werkwijze absoluut van die van een cataloguswoning bouwer.

Met lovende woorden van de welstandscommissie van de gemeente was het ontwerp in een keer goed gekeurd. Dankzij de inspanningen van Michel volgde daarna, al binnen 4 weken na indienen van alle stukken, de bouwvergunning. Omdat wij hier totaal geen omkijken naar hadden konden wij deze tijd goed gebruiken om na te denken over de inrichting, goed geregeld!

Wanneer je “zelf” een huis gaat bouwen komt er veel op je af. Het ontwerp, materialen, financiering, regelgeving en heel veel keuzes.

Michel heeft met zijn bouwkundige achtergrond een uitstekende kijk op wat zowel functioneel als mooi is. Zijn open karakter en bereikbaarheid maken dat wij laagdrempelig tijdens het hele bouwproces op hem konden rekenen en alle vragen konden stellen.

Michel hield overzicht, regelde zaken met de gemeente, was kritisch bij bouwvergaderingen en hield iedereen scherp.

We zijn zéér te spreken over de werkwijze en de kwaliteiten van Michel, wij zouden hem dan ook van harte aanbevelen.

Thumbnail image

Elmer en Suzanne
 

 

Via een bekende ben ik in contact gekomen met Michel Stomphorst van Dutch Design Studio bouwkundig teken- en adviesbureau.

Michel heeft zeer correcte en snelle service aan ons geleverd. Hij tekende de verbouwing van onze recreatiewoning en verzorgde de aanvraag van de bouwvergunning bij de gemeente.

Aangezien wij zelf weinig ervaring hierin hebben heeft hij ons geadviseerd zodat wij, als leken, tot goede beslissingen konden gekomen.

Michel bedankt!

Thumbnail image

Noortje Akveld
 

 

Ik heb Michel Stomphorst leren kennen bij de BNI bijeenkomst van chapter Puccini in Voorthuizen. Zelf ben ik lid sinds juni 2013 en Michel Stomphorst is hier in juli 2015 lid van geworden.

Mijn vrouw en ik liepen al een tijdje met het idee om onze woning aan de achterzijde uit te bouwen, we vinden de woonkamer in de huidige situatie namelijk erg donker. Wij hebben Michel gevraagd om een ontwerp te maken voor de achterzijde van de woning, dit ontwerp kan je hier zien.

Voor dit ontwerp hadden we al een aardig idee in ons hoofd, toch heeft Michel ons nog een alternatief ontwerp geboden wat ook een mooi optie zou kunnen zijn.

Over de kwaliteit van de werkzaamheden zijn wij zéér over te spreken, wij weten nu hoe onze uitbouw er uit kan komen te zien.

Thumbnail image

Kees van Es
 

 

Dutch Design Studio is een betrouwbare partner gebleken in het uittekenen van en meedenken over de uitbouw van onze woning.

We hadden zelf al een beeld over hoe we de uitbouw wilden hebben. Hij kwam met het idee om de ramen optisch kozijnloos te laten plaatsen. Hier hadden wij zelf nooit aan gedacht.

Het is fijn dat er niet klakkeloos getekend wordt. Michel denkt met de klant mee of het misschien toch nog iets beter kan. Ook toen wij gedurende het proces nog enkele wijzigingen hebben doorgegeven is dit probleemloos veranderd. Geen gedoe, eerlijk en correct, daarvoor moet je bij Michel zijn.

Dank je wel Michel!

Thumbnail image

Jasmijn Jansen