Ervaringen van opdrachtgevers en klanten

Dutch Design Studio bouwkundig teken- en adviesbureau is trots op de samenwerking met haar klanten en opdrachtgevers.
Onze klanten en opdrachtgevers zijn zeer tevreden over onze diensten.
Neem dit alles niet zomaar van ons aan, maar luister vooral ook naar wat onze klanten en opdrachtgevers over ons zeggen.

Klanten Dutch Design Studio bouwkundig teken- en adviesbureau:

Toen we definitief te horen kregen dat we een optie konden nemen op een bouwkavel zijn we via Internet opzoek gegaan naar een architect die ons droomhuis zou kunnen ontwerpen. De aanpak van Dutch Design Studio sprak ons meteen aan, dus hebben we contact opgenomen met Michel.

Het allereerste contact met Michel verliep al zeer prettig, door onze wensen te toetsen tegen het beschikbaar budget werd duidelijk of ons droomhuis realiseerbaar zou zijn. Nadat we onze wensen met Michel hadden afgestemd werd binnen enkele weken al het eerste voorlopige ontwerp opgeleverd. Dit ontwerp kwam in grote lijnen overeen met onze wensen, een top prestatie in zo’n korte tijd.

Waar Michel zich in onderscheid is de kwaliteit van de ontwerpen en de kennis van het vergunning- en bouwproces zodat onze bouwvergunning zonder één opmerking werd afgegeven. Om onze woning duurzaam en vlot te kunnen bouwen kwam Michel met nog een aantal innovatieve oplossingen zoals de Hectar fundering en SIPS panelen.

In de fase dat er extra afstemming noodzakelijk was met de gemeente en de constructeur namen Michel en Albert het voortouw en zorgden ervoor dat noodzakelijke stukken zo snel mogelijk gereed kwamen. Ze hielden het overzicht en stelden hierbij nadrukkelijk ons als klant centraal. Hier hebben we echt heel veel aan gehad.

Bent u opzoek naar een ervaren architect, die kwaliteit levert, overzicht bewaard en de klant centraal stelt dan bent u bij Dutch Design Studio aan het juiste adres.

Thumbnail image

Hans & Jennette
 

 

Vanaf de oprichting van Recreavilla hebben wij een intensieve samenwerking met Dutch Design Studio. Het enthousiasme waarmee Michel Stomphorst van Dutch Design Studio ons adviseert met zijn kundigheid op het gebied van architectuur is een zeer welkome aanvulling op de ontwikkeling van onze recreatiewoningen.

Onze kernwaarden zoals duurzaamheid, onderhoudsarm en groene innovatieven klinken Michel als muziek in de oren en heeft geresulteerd in de eerste villa’s uit de serie Lake. Op dit moment zijn we druk met de laatste fasen van de SEA een villa met een beachhouse uitstraling en de stacaravan 2.0 een moderne variant op de bij iedereen bekende stacaravan.

Thumbnail image

Patrick van Kemenade & Eugene Houben
 

 

Nadat wij een optie op een kavel hadden genomen om zelf ons droomhuis te kunnen bouwen vonden wij Michel Stomphorst via internet. We waren enorm enthousiast over de jaren 30 woning type “Renswoude”, maar deze voldeed nog niet helemaal aan onze wensen.
Er waren strikte voorwaarden gesteld door de gemeente over details zoals gevelstenen en ook de maatvoering was niet naar onze zin.

Michel reageerde vlot en had in recordtijd een heel nieuw ontwerp gemaakt dat paste bij onze wensen en ideeën, maar dat ook nog overeenkwam met de eisen van de gemeente.
Hoewel wij al een vrij omlijnd idee hadden van ons toekomstige huis, voegde Michel een aantal verfrissende elementen toe die het huis een uniek karakter hebben gegeven, zoals de asymmetrische mansarde kap en de betonnen spekbanden. Dit onderscheidt zijn werkwijze absoluut van die van een cataloguswoning bouwer.

Met lovende woorden van de welstandscommissie van de gemeente was het ontwerp in een keer goed gekeurd. Dankzij de inspanningen van Michel volgde daarna, al binnen 4 weken na indienen van alle stukken, de bouwvergunning. Omdat wij hier totaal geen omkijken naar hadden konden wij deze tijd goed gebruiken om na te denken over de inrichting, goed geregeld!

Wanneer je “zelf” een huis gaat bouwen komt er veel op je af. Het ontwerp, materialen, financiering, regelgeving en heel veel keuzes.

Michel heeft met zijn bouwkundige achtergrond een uitstekende kijk op wat zowel functioneel als mooi is. Zijn open karakter en bereikbaarheid maken dat wij laagdrempelig tijdens het hele bouwproces op hem konden rekenen en alle vragen konden stellen.

Michel hield overzicht, regelde zaken met de gemeente, was kritisch bij bouwvergaderingen en hield iedereen scherp.

We zijn zéér te spreken over de werkwijze en de kwaliteiten van Michel, wij zouden hem dan ook van harte aanbevelen.

Thumbnail image

Elmer en Suzanne
 

 

Ik heb Michel Stomphorst leren kennen via een kennis  die erg tevreden was over zijn manier van werken en over Dutch Design Studio.

Ik was op zoek naar een tekenaar die de tekeningen kon maken voor een wel heel speciale opdracht. “ Het ontwerpen van een proef bedrijf voor pluimvee in Abu Dhabi.” Het ontwerpen van het proefbedrijf naar de wensen van de opdrachtgever was de taak van mijn bureau, Dutch Poultry Management Support. Maar omdat wij zelf niet de technische mogelijkheden hebben om goede tekeningen te kunnen maken, heb ik Michel Stomphorst van Dutch Design Studio gevraagd om de tekeningen te maken voor deze opdracht.

Een extra grote uitdaging voor Michel was wel dat dit geen standaard huis of kantoor betreft, maar een proefbedrijf waar heel speciale eisen aan bijvoorbeeld “ biosecurity’ ( het voorkomen van ziekten)  en ventilatie worden gesteld.

Ik heb het als bijzonder knap ervaren dat Michel, dingen die niet zijn vakgebied zijn, snel doorhad en ook kon omzetten in mooie tekeningen. En zelfs met slimme oplossingen kwam.

Samen met de opdracht gever ( Die in Abu Dhabi zat ) en slechts 1x  naar Nederland is gekomen. Heb ik het project voorstel geschreven en Michel heeft daar prima tekeningen bij gemaakt, zowel technische tekeningen als ook impressie tekeningen.  Die bij de presentatie van het project van groot belang zijn. Deze tekeningen zijn opgenomen in het rapport, en dienen vooral om de lezers een duidelijk beeld te geven van hoe het er uit gaat zien.   Door dat Dutch Design studio prachtige 3D tekeningen kan maken is dit uitstekend gelukt.

Dutch Design Studio , Michel Stomphorst  is zeer plezierig om mee te werken.  Hij komt afspraken keurig na.  En hij begrijpt, ook bij oplossingen en projecten die niet standaard zijn, snel wat de bedoeling is.  En hij komt met mooie creatieve oplossingen

Thumbnail image

Jan Hulzebosch