Aanbesteding & Prijs- en contractvorming.

Tijdens de aanvraagprocedure voor de omgevingsvergunning (bouwvergunning) bij de gemeente, wordt met de aanbesteding & prijs- en contractvorming gestart. Op basis van de ingediende stukken bij de gemeente wordt door de aannemer een offerte voor de te verrichtten werkzaamheden aangeboden.

Indien gewenst wordt het project in de vorm van een aanbesteding bij meerdere aannemers weggezet. In dit geval worden de geselecteerde aannemende partijen voorzien van alle benodigde stukken om tot een offerte te kunnen komen. Wij zullen namens jou, de opdrachtgever, de aanbiedingen in ontvangst nemen en deze per aanbieding beoordelen.

Deze fase zal worden afgerond met een contactmoment waarbij wij uitleg en toelichting geven op de ontvangen aanbiedingen. Dit overleg dient ervoor zodat u, de opdrachtgever, een overwogen keuze voor de aannemende partij te maken op prijs, kwaliteit en een goed gevoel. Dit overleg is belangrijk om je goed te informeren over de verschillen in de diverse aanbiedingen zodat er geen appels met peren worden vergeleken.

Als je de definitieve keuze gemaakt hebt voor een aannemer zullen alle contracten definitief uitgewerkt en ondertekend worden. Dit geeft je de verplichting om te gaan bouwen en geeft de aannemer zekerheid dat je de werkzaamheden door hem wenst te laten uitvoeren.Ook zal de aannemer in zijn contract de exacte opleverdatum opnemen, nu weet je exact wanneer je huis klaar moet zijn.

Aan het eind van de aanbesteding & prijs- en contractvorming fase zal de uitvoering beginnen.

Werkzaamheden tijdens de Aanbesteding & Prijs- en contractvorming:

  • Het aanvragen van een prijsopgave bij de gekozen aannemers;
    • Definitieve technische omschrijving
    • Optioneel: Technisch bestek
  • Namens de opdrachtgever in ontvangst nemen van alle aanbiedingen
  • Het beoordelen van de omschrijvingen, producten en alternatieven per aanbieding
  • Overleg en toelichting op de beoordeling van de aanbiedende partijen

Aanbesteding & Prijs- en contractvorming ; contract

Neem direct contact met mij op via onderstaande button voor een vrijblijvend gesprek. Dit gesprek kan gewoon bij jou thuis aan tafel plaatsvinden.

Of klik op de button uitvoering om door te gaan naar de uitvoering- en opleveringfase.

Uitvoering
Contact