Vakantiewoningen Recreavilla

In samenwerking met Recreavilla B.V.  hebben wij wederom diverse ontwerpen gerealiseerd. Meerdere van deze ontwerpen worden op dit moment in Baarle Nassau gerealiseerd.

Bij de ontwikkeling van model “CUBE” is de belangrijkste pijler duurzaamheid. Voor dit ontwerp zijn wij uitgegaan van de eerder ‘Lake‘ serie. Dit ontwerp heeft wel zijn eigen identiteit en is echt een opzichzelfstaand ontwerp.

Een duurzame woning passend in deze specifieke omgeving door verschillende materiaalkeuzes. Maar ook duurzaam in de vorm van energieverbruik. Met name het ontwerpen van een bungalow welke geen gebruik maakt van aardgas, enkel elektriciteit en voorzien kan worden van zonnepanelen om zo energieneutraal te kunnen zijn.

Bij het ontwerpen van het model CUBE is er vanuit gegaan dat de koper hoge eisen stelt, oog voor detail heeft en luxe in combinatie met privacy op prijs stelt. Het ontwerp is vanuit het interieur gestart. Welke functies zijn noodzakelijk en welke wenselijk. Alle keuzes gericht op comfort, duurzaamheid en contact met de omgeving. Het actieve leven is gescheiden van het slaapgedeelte, ieder voorzien van eigen sanitaire voorzieningen.

Kernwaarden vakantiewoningen Recreavilla

  • Value for money: De beste prijs – kwaliteit van Nederland
  • Hip & Cosy: moderne maar gezellige woning
  • Groen: RC waarde 6 en met enkele zonnepanelen energie neutraal
  • Onderhoudsarm: uitsluitend onderhoudsarme materialen
  • Duurzaam: uitsluitend topmaterialen die langdurig mee gaan
  • Gerealiseerd door metaalframe bouw

Werkzaamheden vakantiewoningen Recreavilla

Voorlopig ontwerp
– Schetsontwerp (2D)
– Ontwerptekeningen (3D)

Definitief ontwerp
– Definitieve ontwerptekeningen
– Welstandsgoedkeuring

Bouwaanvraag
– Bouwaanvraagtekeningen
– Aanvraag bouwvergunning

Impressies / foto’s Lake 4 Recreavilla