Heerlijk wonen op de kavels Boseilanden Zuid in Zwaanshoek!

Midden in de randstad en toch volledig vrij gelegen in een groene omgeving, dat zijn de kavels Boseilanden Zuid in Zwaanshoek. Vrijdag 7 april zijn deze kavels in de verkoop gegaan en de inschrijving sluit op 1 mei a.s. om 12 uur. Wilt u zich inschrijven voor een kavel? Dat kan hier.

Ondersteuning bij het aankopen van kavels Boseilanden Zuid in Zwaanshoek.

Omdat het aanschaffen van een kavel, het ontwerp, het vergunningentraject, en de uitvoering door de aannemer waarschijnlijk een grote stap is voor u, willen wij u hierbij graag ondersteunen. Voorgenoemde punten zijn voor ons namelijk dagelijks werk. Naast dat wij een fraai ontwerp voor u kunnen realiseren, zowel voor de buitenkant als voor het interieur, kunnen wij u ondersteunen bij het vinden van een geschikte aannemer.  Ook zijn er mogelijkheden om grip te houden op de bouwkosten, eventueel door het inschakelen van een bouwkostendeskundige. Verder kunnen wij u begeleiden tijdens de bouw zodat de woning exact volgens uw wensen gerealiseerd wordt.

Wilt u oriënteren of de kavels Boseilanden Zuid in Zwaanshoek haalbaar zijn voor u?

Omdat dit een hele grote financiële stap is, bent u waarschijnlijk ook op zoek naar de haalbaarheid hiervan. Wat zijn de totale kosten en waar komt het financiële plaatje uiteindelijk op uit. Om u hierbij te ondersteunen hebben wij een stichtingskostenopzet opgesteld, aan de hand van deze opzet kunt u zelf bepalen of de totale kosten voor uw droomvilla binnen uw budget past.

U kunt deze stichtingskostenopzet downloaden bij de volgende link.

Download hier de opzet voor jouw eigen begroting!
|
V

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

dit veld niet invullen s.v.p.

Duurzaam bouwen op de kavels Boseilanden Zuid in Zwaanshoek.

Duurzaam bouwen houdt veel meer in dan alleen het toepassen van een warmtepomp of hoogwaardige isolatie. Wil jij op de kavels Boseilanden Zuid in Zwaanshoek duurzaam gaan bouwen dan kan je veel verder kijken. Kies je voor een prefab c.q. duurzaam bouwsysteem? Wil je gebruik maken van de ligging en wellicht een passief huis bouwen? Wat ook heel fraai is in deze groene omgeving is om jouw droom villa in de natuur op te laten gaan, dit zou je eventueel kunnen doen door een sedumdak of een groengevel toe te passen.

Een fraai ontwerp voor de kavels Boseilanden Zuid in Zwaanshoek.

De kavels Boseilanden Zuid in Zwaanshoek lenen zich uitstekend voor een fraai ontwerp wat volledig voor jou op maat gemaakt is. De mogelijkheden op de kavels zijn ruimhartig en hierdoor ontstaan er veel mogelijkheden om de woning helemaal naar jouw eigen smaak vorm te geven.

Tot slot stellen wij ons graag even aan u voor. Wij zijn Dutch Design Studio, een full service ontwerpbureau. Dat betekent dat wij alle kennis in huis hebben om u tijdens het gehele proces bij te staan. Vanaf de eerste schetsen op een blanco vel tot aan het moment dat u de sleutel krijgt om uw droomvilla te betreden.

Wilt u weten welke kavels er beschikbaar zijn? Dat kunt u zien bij de volgende op deze pagina.

Wilt u samen met ons uw droomvilla van de kavels Boseilanden Zuid in Zwaanshoek realiseren?
Neem dan gerust eens contact met ons op!

Hieronder treft u nog enkele inspiratieplaatjes aan voor uw droomvilla!