Wat maakt wonen Woonwijk Blankensgoed-Noord zo bijzonder?

Op Woonwijk Blankensgoed-Noord zijn 35 tot 41 fantastische vrije kavels gesitueerd.
Het wordt een ruim opgezette, groene buurt, buitenaf en toch dichtbij het Voorthuizense centrum. De kavels zijn bijzonder omdat je op deze kavels jouw eigen ontwerp kunt realiseren.
De verwachting is dat ontwikkelaar Van de Kolk uit Garderen in het voorjaar van 2019 de verkoop van deze kavels kan starten.

Op de kavels van Woonwijk Blankensgoed-Noord is er volop ruimte voor groen. Hoe groot de kavels precies worden, is nog niet duidelijk. Op basis van de vraag kunnen de grenzen bepaald worden, waarbij de stelregel gehanteerd wordt dat een kavel minimaal zeshonderd vierkante meter groot moet zijn. Hiermee wordt meteen het karakter van het wijkje aangegeven: ruimte voor groen, niet te veel bebouwing.

Kwaliteitseisen vrijstaande woningbouw Woonwijk Blankensgoed-Noord

Voor wat betreft het uiterlijk van de huizen worden er wel kwaliteitseisen opgesteld. Bij de hoekkavels van de straten wordt wel extra aandacht aan architectuur gevraagd, zo staat in het beeldkwaliteitsplan. Ook worden er bijvoorbeeld eisen gesteld aan bijvoorbeeld steen- of dakpankleuren. Binnen de regels van het beeldkwaliteitsplan zijn er wel voldoende mogelijkheden om de woning geheel naar eigen wens in te vullen.

Bij de vrijstaande woningen op Woonwijk Blankensgoed-Noord zijn dus veel mogelijkheden!

Heerlijk wonen dichtbij het dorp en in een groene omgeving!

Zelf je droomhuis realiseren op Woonwijk Blankensgoed-Noord, wie droomt daar niet van? Alles helemaal maken zoals je dat voor ogen hebt. Maar waar ga je beginnen? 

Alles begint met een droom, een droom om een eigen huis te realiseren. Helemaal vormgeven zoals jij het wil! Hoe mooi zou dit zijn als jij dit kunt realiseren op Woonwijk Blankensgoed-Noord? Een woning die jou past als een maatpak, die zich vormt naar jouw leven, die precies groot genoeg is zoals jij dat wilt én die exact past bij jouw smaak.

Jouw wensen en eisen, het budget en de mogelijkheden van de kavel bepalen wat er mogelijk is.

Begin bij het begin, kijk welke kavel jij mooi vind en kijk welk budget jij de besteden hebt.
Bekijk bij ook goed wat de kavel kost en wat de mogelijkheden voor de woning zijn, dit kan grote teleurstellingen voorkomen.

Bekijk ook wat jouw wensen en eisen zijn en stel dit op in een zogenaamd ‘Programma van Eisen’ dit kunnen ook referentieafbeeldingen zijn van wat jullie mooi vinden.
Dit alles gaat je helpen om jouw droomhuis zo goed mogelijk op papier te zetten tijden de ontwerpfase.

Wil je inspiratie opdoen? Dan kan je hier gratis mijn inspiratiebrochure downloaden.

Inspiratie brochure

Hoe kan ik jou helpen jouw droomhuis te realiseren op Woonwijk Blankensgoed-Noord?

Ik help je graag vanaf het begin om van jouw of jullie droom hét droomhuis te maken, dat je altijd hebt willen hebben. Hoe zo’n proces verloopt? Eerst luister ik naar je droom. Die vertaal ik in een eerste schets en als we het eens zijn in een ontwerpschets waarin natuurlijk ook de geldende wet- en regelgeving is verwerkt. Vervolgens vertaal ik de schetsen in een voorlopig- en definitief ontwerp. Op basis daarvan ga ik de vergunning aanvragen. Ook kan ik je helpen om de juiste aannemer te selecteren en de contracten op te stellen. Voor de uitvoering kan ik de uitvoeringstekeningen maken. Dat voorkomt vergissingen en onduidelijkheden zodat je straks precies dat droomhuis hebt, dat je voor ogen stond toen je bij mij binnenstapte.

Enkele inspiratiebeelden voor Woonwijk Blankensgoed-Noord

Mag ik jou helpen jouw droomhuis te realiseren op Woonwijk Blankensgoed-Noord?

Zoals je ziet ben ik je graag van dienst in het hele traject van droom tot droomhuis. Dat is mijn specialiteit: begrijpen en aanvoelen wat jij wil en dat vertalen naar een woning die helemaal voldoet aan jouw wensen. Zó voldoet, dat je straks echt woont in je droom; je eigen droomhuis.

Zullen we om de tafel gaan zitten voor een verhelderend gesprek?

Contact