Ervaringen van opdrachtgevers en klanten

Dutch Design Studio bouwkundig teken- en adviesbureau is trots op de samenwerking met haar klanten en opdrachtgevers.
Onze klanten en opdrachtgevers zijn zeer tevreden over onze diensten.
Neem dit alles niet zomaar van ons aan, maar luister vooral ook naar wat onze klanten en opdrachtgevers over ons zeggen.

Google reviews Dutch Design Studio

Jeroen MenzoJeroen Menzo
09:59 30 Mar 23
DDS is een heel fijn architectenbureau, waarin wij fijne gesprekken met Michel hebben gehad. Hij heeft ons goed geholpen en geadviseerd om de verbouwing niet alleen estestisch te laten kloppen, maar ook realistisch te houden.Zou hem absoluut aanraden!
Leny De KrooLeny De Kroo
13:46 03 Feb 23
Door de kennis t.a.v. "Particulier Opdrachtgeverschap" heeft Michiel een aanwijzing verstrekt die kan leiden tot de oplossing van een probleem. In een nieuwbouw woning is onvoldoende hoogte beschikbaar om aan de voorwaarden van het huidige bouwbesluit te voldoen. Hierin wordt gesteld dat de vrije doorloop hoogte (t.p.v. voorkant trede) 2,3 meter (woonfunctie) of 2,1 meter. (andere gebruikersfunctie) dient te zijn.
Johan AlbertsJohan Alberts
09:04 17 Jan 22
Michel en Frans weten precies te realiseren waarnaar je op zoek bent, althans dat was bij ons het geval. Na een aantal gesprekken, kwamen wij via onze buren bij Dutch Design Studio uit. De kennismaking verliep heel soepel en fijn. Michel kwam bij ons thuis langs en schreef onze wensen en eisen op. Eerlijk gezegd hadden we er niet heel veel vertrouwen in, totdat hij met het ontwerp kwam. We waren echt sprakeloos, hij had precies getekend wat wij in ons hoofd hadden. Ook heeft hij veel kennis van de vergunningaanvraag en dat hele proces, hier heeft hij ons dan ook heel goed en fijn doorheen geloosd. Voor vragen konden we bijna 24/7 bij hem terecht. Hij reageert snel en geeft advies in duidelijke en begrijpelijk taal. Mochten wij weer een huis gaan bouwen, dan hoeven we niet meer op zoek naar een architect, want ook dan vragen wij Michel en Frans zeker weer!
Patty Wilod VersprillePatty Wilod Versprille
20:21 16 Jan 22
Michel heeft ons goed geholpen met een ontwerp. Hij was ook goed bereikbaar voor vragen nadat het proces al afgerond was.
Jasper RoosJasper Roos
12:33 16 Jan 22
Michel heeft voor ons de aanvraag van een dakterras keurig in orde gemaakt. Hij heeft duidelijke ontwerpen gemaakt op basis van onze wensen. Daarbij heeft hij de aanvraag bij de gemeente ingediend, omdat hij goed op de hoogte is van de regels waar ze op letten. Bedankt!
Erik RoosErik Roos
07:12 16 Jan 22
Voor de aanleg van een dakterrras moesten we voor de aanvraag bijna de gemeente allerlei tekeningen, constructie berekeningen, verklaringen etc indienen waar je als gewoon mens geen verstand van hebt. Dus hebben we de hulp van Michel ingeroepen, (op advies van de aannemer bij hem terechtgekomen). Hij neemt alles uit handen, maakt tekeningen en regelt de constructie berekeningen en dient uiteindelijk de aanvraag in bij de gemeente, met als gevolg dat de aanvraag werd goedgekeurd en we nu het terras hebben laten aanleggen.Snelle reactie op vragen en zeer correcte afhandeling!
Arjan van MiddendorpArjan van Middendorp
11:28 12 Jan 21
Daar zit je dan, een mooie bouwkavel, een pinterestbord vol ideëen en een leeg vel papier; je mag je eigen droomhuis gaan ontwerpen.Het ontwerpen van ons droomhuis was moeilijker dan we dachten. Aan de ene kant zit je in de luxe positie dat je alles zelf kunt bepalen, bijvoorbeeld de keuken 50cm groter maken omdat er dan een mooi eiland in past of ruimte voor een tweede badkamer creëren. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden, maar maakt de lijst met wensen en eisen ook oneindig lang en onoverzichtelijk. Voeg daarbij voorwaarden van de gemeente volgend uit het bestemmingsplan en dan lijkt het ontwerpen van een droomhuis ineens een onmogelijk taak.Na veel schetsen en een volle prullenbak toch Michel maar weer gebeld. Michel heeft altijd gezegd, ‘ik ontwerp droomhuizen’. en hij heeft ons ook begeleid in het voortraject van de bestemmingsplanwijziging. We waren benieuwd of hij dit ook kon met onze lange lijst met wensen en eisen. En bovendien wisten we aan de andere kant best goed wat we graag wilden. Dit leek ons ook voor Michel een moeilijke taak.Michel werkt met een duidelijk stappenplan en daaraan gekoppeld een duidelijke offerte, dit werkt erg prettig. Eerst maar eens de eerste stap, het schetsontwerp. Toen wij van Michel het schetsontwerp kregen, waren we stomverbaasd, we keken naar ons droomhuis. Het was hem gelukt om het lastige eisenpakket te vertalen naar een origineel ontwerp. Alles zat erin, precies zoals wij wilden, maar iets wat we nooit zelf hadden kunnen bedenken.Onze samenwerking begon met wat advies en tips, maar nu starten wij over een maand met de bouwvan ons door Michel ontworpen droomhuis!Naast het ontwerp heeft hij ons ook geholpen bij de vergunningsaanvraag, dieook een wijziging van het bestemmingsplan omvatte, tel daar bij op dat wij onder de sloopmeterregeling vallen,hierdoor is zeker geen standaard project geworden. Michel heeft in het hele proces het overzicht en de rust bewaard en met ons mee gedacht.Wij bouwen in eigen beheer en hebben dus zelf alle partijen die ons huis gaan bouwen uitgekozen, maar hoe krijg je nu geen dubbel werk of onduidelijkheden over wie wat doet? Ook daarbiedt Michel uitkomst, hij neemt ons bij de hand qua bouwbegeleiding, zorgt dat iedereen weet wat er van hen verwacht wordt en bewaakt de gemaakte afspraken.Wij zouden Michel bij iedereen aanbevelen voor de realisatie van een droomhuis.
js_loader

Geef direct jouw Google review over Dutch Design Studio

Dutch Design Studio
4.8
Gebaseerd op 18 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Uitgebreide reviews over Dutch Design Studio