Ervaringen van opdrachtgevers en klanten

Dutch Design Studio bouwkundig teken- en adviesbureau is trots op de samenwerking met haar klanten en opdrachtgevers.
Onze klanten en opdrachtgevers zijn zeer tevreden over onze diensten.
Neem dit alles niet zomaar van ons aan, maar luister vooral ook naar wat onze klanten en opdrachtgevers over ons zeggen.

Klanten Dutch Design Studio bouwkundig teken- en adviesbureau:

Nadat wij een optie op een kavel hadden genomen om zelf ons droomhuis te kunnen bouwen vonden wij Michel Stomphorst via internet. We waren enorm enthousiast over de jaren 30 woning type “Renswoude”, maar deze voldeed nog niet helemaal aan onze wensen.
Er waren strikte voorwaarden gesteld door de gemeente over details zoals gevelstenen en ook de maatvoering was niet naar onze zin.

Michel reageerde vlot en had in recordtijd een heel nieuw ontwerp gemaakt dat paste bij onze wensen en ideeën, maar dat ook nog overeenkwam met de eisen van de gemeente.
Hoewel wij al een vrij omlijnd idee hadden van ons toekomstige huis, voegde Michel een aantal verfrissende elementen toe die het huis een uniek karakter hebben gegeven, zoals de asymmetrische mansarde kap en de betonnen spekbanden. Dit onderscheidt zijn werkwijze absoluut van die van een cataloguswoning bouwer.

Met lovende woorden van de welstandscommissie van de gemeente was het ontwerp in een keer goed gekeurd. Dankzij de inspanningen van Michel volgde daarna, al binnen 4 weken na indienen van alle stukken, de bouwvergunning. Omdat wij hier totaal geen omkijken naar hadden konden wij deze tijd goed gebruiken om na te denken over de inrichting, goed geregeld!

Wanneer je “zelf” een huis gaat bouwen komt er veel op je af. Het ontwerp, materialen, financiering, regelgeving en heel veel keuzes.

Michel heeft met zijn bouwkundige achtergrond een uitstekende kijk op wat zowel functioneel als mooi is. Zijn open karakter en bereikbaarheid maken dat wij laagdrempelig tijdens het hele bouwproces op hem konden rekenen en alle vragen konden stellen.

Michel hield overzicht, regelde zaken met de gemeente, was kritisch bij bouwvergaderingen en hield iedereen scherp.

We zijn zéér te spreken over de werkwijze en de kwaliteiten van Michel, wij zouden hem dan ook van harte aanbevelen.

 

 

 

 

Foto referentie vrijstaande woning Schiedam

Elmer en Suzanne
 

 

Via een bekende ben ik in contact gekomen met Michel Stomphorst van Dutch Design Studio bouwkundig teken- en adviesbureau.

Michel heeft zeer correcte en snelle service aan ons geleverd. Hij tekende de verbouwing van onze recreatiewoning en verzorgde de aanvraag van de bouwvergunning bij de gemeente.

Aangezien wij zelf weinig ervaring hierin hebben heeft hij ons geadviseerd zodat wij, als leken, tot goede beslissingen konden gekomen.

Michel bedankt!

Noortje Akveld
Noortje Akveld
 

 

Ik heb Michel Stomphorst leren kennen bij de BNI bijeenkomst van chapter Puccini in Voorthuizen. Zelf ben ik lid sinds juni 2013 en Michel Stomphorst is hier in juli 2015 lid van geworden.

Mijn vrouw en ik liepen al een tijdje met het idee om onze woning aan de achterzijde uit te bouwen, we vinden de woonkamer in de huidige situatie namelijk erg donker. Wij hebben Michel gevraagd om een ontwerp te maken voor de achterzijde van de woning, dit ontwerp kan je hier zien.

Voor dit ontwerp hadden we al een aardig idee in ons hoofd, toch heeft Michel ons nog een alternatief ontwerp geboden wat ook een mooi optie zou kunnen zijn.

Over de kwaliteit van de werkzaamheden zijn wij zéér over te spreken, wij weten nu hoe onze uitbouw er uit kan komen te zien.

Kees van Es
Kees van Es
 

 

Dutch Design Studio is een betrouwbare partner gebleken in het uittekenen van en meedenken over de uitbouw van onze woning.

We hadden zelf al een beeld over hoe we de uitbouw wilden hebben. Hij kwam met het idee om de ramen optisch kozijnloos te laten plaatsen. Hier hadden wij zelf nooit aan gedacht.

Het is fijn dat er niet klakkeloos getekend wordt. Michel denkt met de klant mee of het misschien toch nog iets beter kan. Ook toen wij gedurende het proces nog enkele wijzigingen hebben doorgegeven is dit probleemloos veranderd. Geen gedoe, eerlijk en correct, daarvoor moet je bij Michel zijn.

Dank je wel Michel!

Jasmijn Jansen
Jasmijn Jansen
 

 

Via een bekende ben ik in contact gekomen met Michel Stomphorst van Dutch Design Studio bouwkundig teken- en adviesbureau.

Wij zijn door een horeca gelegenheid in Barneveld benaderd om een luifel te ontwikkelen. Dutch Design Studio bouwkundig teken- en adviesbureau heeft voor ons het ontwerp gevisualiseerd d.m.v. 3D tekeningen. Ook kwam Michel Stomphorst zelf met alternatieven en dacht hij mee met wat er niet en wel mag op betreffende locatie.

Wij zijn zéér te spreken over de diverse ontwerpen die Dutch Design Studio bouwkundig teken- en adviesbureau voor ons gerealiseerd heeft.
Wij zijn met name zéér te spreken over de snelheid waarmee de 3D tekeningen aangeleverd werden bij ons.

Jan Ruiter1
 

 

Voor Danso Kunda lodge in Gambia heeft Dutch Design Studio bouwkundig teken- en adviesbureau de initiele concept tekening bedacht en ontworpen d.m.v. handschetsen, Deze ontwerpschetsen kan je hier zien.

Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden en de communicatie van Michel Stomphorst naar ons toe.
Wij ervaarde een klik, waardoor wij pretigge samenwerking hadden en het uiteindelijke product aan onze wensen voldoet.

Modou Danso1
Modou Danso, Danso Kunda Lodge
 

 

Wij waren op zoek naar een ontwerp voor een overdekt terras en voor de verbouw van onze zolder.
Echter hadden wij geen enkel hoe wij het wilde hebben.

Dutch Design Studio heeft voor ons een impressie gemaakt van de mogelijkheden om in de tuin een schuur naar achter te plaatsen en een gedeeltelijke overkapt terras te realiseren.
Ook hebben zij een impressie gemaakt van de mogelijkheden om op zolder een extra leefruimte te realiseren, dit ontwerp kan je hier zien.

De communicatie naar ons toe was zeer helder en duidelijk.
Ook zijn wij zeer te spreken over de creativiteit en presentatie van de plannen aan ons.

Michel Stomphorst hartelijk dank voor je ontwerp.

Alexandra Ykema
 

 

Via een bekende zijn wij in contact gekomen met Michel Stomphorst van Dutch Design Studio bouwkundig teken- en adviesbureau.

We hebben tekeningen laten maken en constructieberekeningen. Dat was ook ons doel, we hebben de aanvraag steeds zelf willen doen. Het ontwerp kan je hier zien.

Wij vonden vooral de snelheid, het nakomen van afspraken en de communicatie daaromtrent en tot slotte de service achteraf uitstekend!

Mevr. Wilod Versprille
Patty Willod Versprille
 

 

Bekijk mijn diensten
Over Michel Stomphorst
Ja, ik meld me aan
Voornaam

E-mailadres