Een exclusieve villa bouwen doe je bij Dutch Design Studio!

Een exclusieve villa bouwen begint met een exclusief ontwerp. Bij Dutch Design Studio bent u hiervoor aan het juiste adres, wij kunnen u helpen vanaf de allereerste schetsen tot en met de complete oplevering!
Inmiddels hebben wij meerdere jaren ervaring op het gebied van een exclusieve villa bouwen.  Ieder jaar ontwerpen wij, door heel Nederland, meerdere luxe villa’s van topkwaliteit.
Een eindresultaat aanschouwen van hetgeen wij bedacht hebben blijft altijd een bijzondere ervaring, deze ervaring willen wij graag delen met u!

Door onze ervaring weten wij exact hoe wij uw wensen kunnen vertalen om jou exclusieve villa te bouwen. Iedere opdrachtgever én ieder ontwerp is uniek. Daarom streven wij altijd naar vernieuwende, exclusieve en hoogwaardige oplossingen.

Wilt u ook het interieur of de tuin mee ontworpen hebben? Geen probleem! Wij kunnen dan gerust een interieurarchitect of een landschapsontwerper inhuren. Op deze wijze krijgt u één integraal ontwerp van uw woning, interieur én uw tuin. Ook hierbij geld, uw wensen zullen wij vertalen naar het juiste ontwerp!

Een exclusieve villa bouwen start uiteraard met een goed ontwerp. Een ontwerp is pas goed als u tevreden bent, We gaan niet voor een redelijk resultaat, alleen het beste is goed genoeg.

Dit ontwerp maken wij niet alleen, dit maken wij ‘samen’ met u. Voorafgaand aan het ontwerp willen wij exact weten wat uw wensen en eisen zijn, wilt u bijvoorbeeld een gym? Een bibliotheek? Een thuisbioscoop? Een zwembad? U noemt het maar, wij gaan deze uitdaging aan om al deze elementen zo goed mogelijk in de woning in te passen.  Heel belangrijk aan het ontwerp is dat het voor u niet alleen uw huis is, maar ook zeker uw thuis moet zijn. Uw woning moet voor u vertrouwd voelen!

Een exclusieve villa bouwen is natuurlijk een hele grote stap, Wij houden ook zeker rekening met hoe de woning daadwerkelijk gebouwd kan worden, het is verstandig om hier vanaf de eerste schetsen rekening mee te houden. Constructief technisch bekijken wij al de (on)mogelijkheden, dit voorkomt nare verrassingen verder in het proces. Ook kunnen wij vanaf de beginschetsen al advies bieden over diverse duurzame bouwmethodes zoals SIP panelen, houtskeletbouw etc.

Ook weten wij zeker als wij uw exclusieve villa bouwen dat deze perfect op de locatie past, dit komt omdat wij bij het ontwerp rekening houden met uw wensen, de omgeving en de eisen- en regelgeving welke op de kavel van toepassing zijn.

Waarom u voor exclusieve villa bouwen voor Dutch Design Studio moet kiezen vraagt u zich af?

  • Wij ontwerpen uw (t)huis, geheel op maat!
  • Wij gaan niet uit van een standaard, wij kijken altijd naar vernieuwende en creatieve opties!
  • Wij ontwerpen altijd op basis van uw vastgestelde budget!
  • Wij vinden het ontwerp pas af als u volledig tevreden bent!
  • Wij vinden uw droomhuis net zo belangrijk als dat u het vind!

Bij uw exclusieve villa bouwen is het ontwerp voor u uiteraard een hele stap, er komt heel veel kijken bij de realisatie, wij zullen hier uiteraard zo goed als mogelijk bij begeleiden.

Wij kunnen u voorzien van een exclusief ontwerp, maar wij kunnen ook voor u alle benodigde vergunningen verzorgen. Wenst u ook begeleiding tijdens het bouwen van uw woning? Géén probleem, desgewenst kunnen wij u tijdens de gehele bouw ondersteunen.

Hebben wij uw interesse gewekt over exclusieve villa bouwen?

Download hier de brochure of neem contact met ons op op onderstaande button te klikken:

Contact
IK wil de GRATIS inspiratie brochure!

 

Enkele impressies van Exclusieve villa bouwen