Je zoekt een architect voor een verbouwing van jouw droomhuis?

Als je een architect zoekt voor een verbouwing, denk dan ook eens aan mij. Ik kan je heel goed en betaalbaar helpen met het ontwerpen van je droomhuis. Ik heb al heel wat mooie verbouwing mogen ontwerpen, tekenen en modeleren in 3D!

Energieneutraal verbouwen

Als bouwkundige ben ik bekend met alles wat te maken heeft met bouwen. Bovendien heb ik een passie voor energieneutraal verbouwen, dus met gebruik van zo min mogelijk energie toch het maximale wooncomfort bereiken. En als je wilt verbouwen met materialen die het milieu zo min mogelijk belasten ben je ook bij mij aan het juiste adres. Ik zet je dromen op papier als het gaat om wonen. De verbouwing van jouw droomhuis start met een gesprek. Neem vrijblijvend contact met mij op en ik zal je laten zien wat ik als bouwkundig teken- en adviesbureau voor je kan doen.

Architect voor een verbouwing nodig?

Graag zal ik je overtuigen dat je bij mij net zo goed af kunt zijn als met een architect voor een verbouwing. Ik help je graag om van jouw of jullie droom hét droomhuis te maken, dat je altijd hebt willen hebben. Hoe zo’n proces verloopt? Eerst luister ik naar je droom. Die vertaal ik in een eerste schets en als we het eens zijn in een ontwerpschets waarin natuurlijk ook de geldende wet- en regelgeving is verwerkt. Vervolgens vertaal ik de schetsen in een voorlopig- en definitief ontwerp. Op basis daarvan ga ik de vergunning aanvragen. Ook kan ik je helpen om de juiste aannemer te selecteren en de contracten op te stellen. Voor de uitvoering kan ik de uitvoeringstekeningen maken. Dat voorkomt vergissingen en onduidelijkheden zodat je straks precies dat droomhuis hebt, dat je voor ogen stond toen je bij mij binnenstapte.

Ben je dus op zoek naar een architect voor een verbouwing? Denk ook eens aan mijn bouwkundig teken- en adviesbureau, dat kan zomaar een net zo goede optie zijn.

Referentieproject Bennekom

Referentieproject Harderwijk

Zoek je een architect voor een verbouwing?

Zoals je ziet ben ik je graag van dienst in het hele traject van droom tot droomhuis. Dat is mijn specialiteit: begrijpen en aanvoelen wat jij wil en dat vertalen naar een woning die helemaal voldoet aan jouw wensen. Zó voldoet, dat je straks echt woont in je droom; je eigen droomhuis.

Zullen we om de tafel gaan zitten voor een verhelderend gesprek?

Bekijk projecten
Gratis Inspiratiebrochure!
Contact