Mijn AutoCAD niveau verbeteren?

Beschik je al wel over basiskennis AutoCAD,maar denk je wel eens: “ik wil Mijn AutoCAD niveau verbeteren?” Dat is nu mogelijk!
Deze training wordt op het bedrijf gegeven. Tijdens deze (halve of hele) dag kunnen alle vragen die er zijn omtrent 2 dimensionaal AutoCAD tekenen worden gesteld.

In deze training AutoCAD Basis leer je om jouw 2D CAD-tekenen niveau te verbeteren. Deze training is zeer praktijkgericht. Zo leer je van een ervaren docent de technieken en onderwerpen die in de praktijk belangrijk zijn.
Tijdens de training is er volop gelegenheid de dingen waar je tegenaan loopt met elkaar te bespreken, onder het mom van; Leren in de praktijk.

De training AutoCAD niveau verbeteren is een ideale training voor bedrijven die efficiënter met het programma willen werken.
Voorkennis van AutoCAD is wel nodig.

Mijn AutoCAD niveau verbeteren , wat wordt er behandeld?

Om jouw AutoCAD niveau te verbeteren moeten wij eerst weten tegen welke problemen je aan loopt.
Op basis van de door jou verstrekte gegevens zullen wij contact met je opnemen om te bepalen hoeveel ondersteuning er nodig is.
Hoe beter wij weten waar je tegenaan loopt, des te beter wij je kunnen ondersteunen om een herstart te maken met AutoCAD.

Mijn AutoCAD niveau verbeteren , wat kan ik als ik deze cursus heb gedaan?

Als je de training “Mijn AutoCAD niveau verbeteren” hebt gedaan, ben je in staat om zelfstandig tweedimensionale tekeningen te maken met AutoCAD of AutoCAD LT. Je leert hoe de informatie uit je tekening zo veel mogelijk hergebruikt kan worden .Ook leer je om structuur in je tekening te krijgen en te houden.

Mijn AutoCAD niveau verbeteren

Mijn AutoCAD niveau verbeteren , wat kost deze cursus?

De kosten van deze bijscholing bedragen  € 347,00 excl. BTW voor een halve dag of € 694,00 excl. BTW voor een hele dag.

Mijn AutoCAD niveau verbeteren , wanneer wordt deze gegeven?

De cursus “jouw AutoCAD niveau verbeteren” wordt alleen op aanvraag gegeven. Wel geldt er een maximum aantal deelnemers van 8 personen, zodat wij de persoonlijke begeleiding kunnen garanderen. De cursus “jouw AutoCAD niveau verbeteren” wordt op het bedrijf gegeven en de cursus kan worden uitgevoerd op je eigen pc.

Wil jij jouw AutoCAD niveau verbeteren? 

Vul dan hieronder je adresgegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op!

    Naam

    E-mail

    Onderwerp

    Bericht