Mijn klanten

Ervaringen van opdrachtgevers en klanten

Dutch Design Studio bouwkundig teken- en adviesbureau is trots op de samenwerking met haar klanten en opdrachtgevers.
Onze klanten en opdrachtgevers zijn zeer tevreden over onze diensten.
Neem dit alles niet zomaar van ons aan, maar luister vooral ook naar wat onze klanten en opdrachtgevers over ons zeggen.

Klanten Dutch Design Studio bouwkundig teken- en adviesbureau:

Via een bekende ben ik in contact gekomen met Michel Stomphorst van Dutch Design Studio bouwkundig teken- en adviesbureau.

Michel heeft zeer correcte en snelle service aan ons geleverd. Hij tekende de verbouwing van onze recreatiewoning en verzorgde de aanvraag van de bouwvergunning bij de gemeente.

Aangezien wij zelf weinig ervaring hierin hebben heeft hij ons geadviseerd zodat wij, als leken, tot goede beslissingen konden gekomen.

Michel bedankt!

Noortje Akveld
Noortje Akveld
 

 

Ik heb Michel Stomphorst leren kennen bij de BNI bijeenkomst van chapter Puccini in Voorthuizen. Zelf ben ik lid sinds juni 2013 en Michel Stomphorst is hier in juli 2015 lid van geworden.

Mijn vrouw en ik liepen al een tijdje met het idee om onze woning aan de achterzijde uit te bouwen, we vinden de woonkamer in de huidige situatie namelijk erg donker. Wij hebben Michel gevraagd om een ontwerp te maken voor de achterzijde van de woning, dit ontwerp kan je hier zien.

Voor dit ontwerp hadden we al een aardig idee in ons hoofd, toch heeft Michel ons nog een alternatief ontwerp geboden wat ook een mooi optie zou kunnen zijn.

Over de kwaliteit van de werkzaamheden zijn wij zéér over te spreken, wij weten nu hoe onze uitbouw er uit kan komen te zien.

Kees van Es
Kees van Es
 

 

Dutch Design Studio is een betrouwbare partner gebleken in het uittekenen van en meedenken over de uitbouw van onze woning.

We hadden zelf al een beeld over hoe we de uitbouw wilden hebben. Hij kwam met het idee om de ramen optisch kozijnloos te laten plaatsen. Hier hadden wij zelf nooit aan gedacht.

Het is fijn dat er niet klakkeloos getekend wordt. Michel denkt met de klant mee of het misschien toch nog iets beter kan. Ook toen wij gedurende het proces nog enkele wijzigingen hebben doorgegeven is dit probleemloos veranderd. Geen gedoe, eerlijk en correct, daarvoor moet je bij Michel zijn.

Dank je wel Michel!

Jasmijn Jansen
Jasmijn Jansen
 

 

Via een bekende ben ik in contact gekomen met Michel Stomphorst van Dutch Design Studio bouwkundig teken- en adviesbureau.

Wij zijn door een horeca gelegenheid in Barneveld benaderd om een luifel te ontwikkelen. Dutch Design Studio bouwkundig teken- en adviesbureau heeft voor ons het ontwerp gevisualiseerd d.m.v. 3D tekeningen. Ook kwam Michel Stomphorst zelf met alternatieven en dacht hij mee met wat er niet en wel mag op betreffende locatie.

Wij zijn zéér te spreken over de diverse ontwerpen die Dutch Design Studio bouwkundig teken- en adviesbureau voor ons gerealiseerd heeft.
Wij zijn met name zéér te spreken over de snelheid waarmee de 3D tekeningen aangeleverd werden bij ons.

Jan Ruiter1
 

 

Via een bekende ben ik in contact gekomen met Michel Stomphorst van Dutch Design Studio bouwkundig teken- en adviesbureau.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van diverse bloempotten. Om onze opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij ervoor gekozen om deze in 3D te laten visualiseren, dit heeft Michel Stomphorst van Dutch Design Studio bouwkundig teken- en adviesbureau voor ons gedaan.

Ook heeft Michel Stomphorst voor ons onderzocht of het interessant is om de nieuw ontworpen bloempotten op ware grootte 3D te printen. Dit onderzoek is positief uitgevallen en nu verzorgd Michel Stomphorst ook al het tekenwerk m.b.t. het printen van 3D onderdelen.

Michel Stomphorst is een gedreven en enthousiaste vent wie echt van aanpakken weet!

Martijn van Woerden1
Martijn van Woerden, Pottery direct
 

 

Voor Danso Kunda lodge in Gambia heeft Dutch Design Studio bouwkundig teken- en adviesbureau de initiele concept tekening bedacht en ontworpen d.m.v. handschetsen, Deze ontwerpschetsen kan je hier zien.

Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden en de communicatie van Michel Stomphorst naar ons toe.
Wij ervaarde een klik, waardoor wij pretigge samenwerking hadden en het uiteindelijke product aan onze wensen voldoet.

Modou Danso1
Modou Danso, Danso Kunda Lodge
 

 

Wij waren op zoek naar een ontwerp voor een overdekt terras en voor de verbouw van onze zolder.
Echter hadden wij geen enkel hoe wij het wilde hebben.

Dutch Design Studio heeft voor ons een impressie gemaakt van de mogelijkheden om in de tuin een schuur naar achter te plaatsen en een gedeeltelijke overkapt terras te realiseren.
Ook hebben zij een impressie gemaakt van de mogelijkheden om op zolder een extra leefruimte te realiseren, dit ontwerp kan je hier zien.

De communicatie naar ons toe was zeer helder en duidelijk.
Ook zijn wij zeer te spreken over de creativiteit en presentatie van de plannen aan ons.

Michel Stomphorst hartelijk dank voor je ontwerp.

Alexandra Ykema
 

 

Via een bekende zijn wij in contact gekomen met Michel Stomphorst van Dutch Design Studio bouwkundig teken- en adviesbureau.

We hebben tekeningen laten maken en constructieberekeningen. Dat was ook ons doel, we hebben de aanvraag steeds zelf willen doen. Het ontwerp kan je hier zien.

Wij vonden vooral de snelheid, het nakomen van afspraken en de communicatie daaromtrent en tot slotte de service achteraf uitstekend!

Mevr. Wilod Versprille
Patty Willod Versprille
 

 

Bekijk mijn diensten
Over Michel Stomphorst
Ja, ik meld me aan
Voornaam

E-mailadres